RTVDrenthe op bezoek bij de Durfpoli

RTVDrenthe was op bezoek bij de Durfpoli in Smilde en daar liet Anouk zien hoe ze heeft geleerd om te gaan met haar hondenangst. Wil je de stoere Anouk zien? Klik dan op onderstaand logo om het fragment terug te kijken.

De Durfpoli in De Week op OOG Radio

Het OOG radioprogramma De Week besteedde vorige week aandacht aan de Durfpoli en had een interview met projectleider Rachel de Jong.

Klik op het logo om het interview terug te luisteren.

De Durfpoli op RTVNoord Radio

Vanmorgen was projectleider Rachel de Jong te horen op RTVNoord. Luister het fragment terug vanaf 40:42 door op het logo te klikken.

Reportage over de Durfpoli in Dagblad van het Noorden

Dagblad van het Noorden kwam langs op de Durfpoli in Groningen om vast te leggen hoe Jerrik (11) zijn angst voor honden overwon. Klik op het artikel om de reportage terug te lezen.

Northern Knowledge bezoekt de Durfpoli

Northern Knowledge kwam langs op de Durfpoli in Leeuwarden en schreef daar een interessant artikel over! Lees het artikel terug door te klikken op het logo.

Durfpoli viert 100e aanmelding bij RTVNoord

Afgelopen week ontving de Durfpoli haar 100e aanmelding. Om dit te vieren schoven projectleider Rachel de Jong en oud-Durfpoli client Nura Hofstra aan bij Noord Vandaag op RTVNoord. Kijk het fragment terug door te klikken op het logo.

De Durfpoli in Dagblad van het Noorden en op RTV Drenthe

Dagblad van het Noorden en RTV Drenthe besteedden vorige week aandacht aan de opening van de nieuwe Durfpoli locatie in Smilde. Klik op het artikel om ook het interview met RTV Drenthe terug te lezen.

De Durfpoli in de Universiteitskrant

De Universiteitskrant van de Rijksuniversiteit Groningen kwam op bezoek bij de Durfpoli en ontmoette Peter de vogelspin. Benieuwd hoe dat afliep?  Klik op het plaatje om het fragment terug te kijken en te lezen.